Steun | Training | Advies | Ramnares | BAC-Offerte

Wij kunnen een assessment van uw huidige prestaties en situatie maken en uw knelpunten analyseren. Zo maken we een plan van aanpak om uw prestaties omhoog te schroeven of oplossingen te zoeken voor uw knelpunten.

Advies krijgt u altijd bij al onze diensten. Mocht u een telefonische consult willen raadplegen van tijd tot tijd, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een nieuwe regelgeving van toepassing is waar u niet van op de hoogte bent. Het kan ook zijn dat u niet weet waar u moet zoeken voor extra informatie. Als u een vraag heeft waar u niet uit komt, gaan wij er graag achter aan en laten u dan zo gauw mogelijk weten hoe u verder aan de slag kan.

 


Sky Promotions

Ontwerp logo, huisstijl, website etc.

Heeft u behoefte aan een standaardsjabloon voor uw documenten? Wij kunnen u een aantal sjablonen aanbieden, zodat het enige wat u hoeft te doen is deze in te vullen en eventueel te printen. Uiteraard gebeurt dit in de huisstijl waarbij uw logo en eventueeluw bedrijfsgegevens hierin verwerkt worden. Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of vestiging.

U krijgt korting als u een bestaande klant bent van STAR!