Ontwerp Sky Promotions: Namenbron.nl Online!
Vrijdag 27 augustus 2010

Op Namenbron.nl kunt je betekenissen vinden van verschillende namen van over de hele wereld. Het mooie van deze site is dat de betekenissen allemaal in het Nederlands zijn vertaald.Zo kunt je makkelijk op zoek naar de betekenis van jouw naam, die van vrienden of familie of kunt je zelfs op zoek naar een babynaam voor een toekomstig kind. Het leuke is dat je ook meteen de oorsprong van de naam kan terugzoeken.Ontwerp Sky Promotions: Zuidoost United Online!
Zondag 01 augustus 2010

De website van de voetbalvereniging Zuidoost United is vanaf vandaag online!

 

 Ontwerp Sky Promotions: Zuidoost United
Donderdag 10 juni 2010

Zuidoost United is het nieuwe voetbaltalent van Amsterdam Zuidoost. Binnenkort kunt u een vernieuwde website verwachten waarom u de agenda van wedstrijden en uitkomsten kunt volgen. Daarnaast zult u er regelmatig nieuwe foto's kunnen vinden en kunnen meediscussiëren over diverse onderwerpen!

 Ontwerp Sky Promotions: IKO Foundation online!
Donderdag 10 juni 2010

Maak kennis met één van onze Sky Promotions klanten, de IKO Foundation.

"De stichting IKO Foundation, opgericht in 2007 is bezig onderdeel te worden van een bredere beweging die zich richt op de Diversiteit van de Nederlandse en Europese samenleving, in relatie tot Muzikale Evolutie en Waardering van Cultureel Erfgoed. Het blijkt dat een gelijkwaardige participatie van vertegenwoordigers uit verschillende etnische culturen innovatief denken en de voltrekking van creatieve processen stimuleert. Hierbinnen heeft de stichting reeds een aantal concrete doelen weten te realiseren."


Neem een kijkje op www.iko-foundation.nl


Facelift website
Zaterdag 17 april 2010

Nieuwe bezoekers zullen niets merken, maar de hele website is een facelift ondergaan. In de loop der tijd zullen er ook foto's en filmpjes geplaatst worden van trainingen.


Tijdelijk 25% korting op alle diensten van Sky Promotions!
Maandag 12 april 2010

Tot 1 juni 2010 geven we extra korting op onze grafische en webdesigndiensten van Sky Promotions! Maak gebruik van de gelegenheid en vraag een extra voordelig offerte aan voor één of meer van onze diensten. Klik hier om naar Sky Promotions te gaan en meer over onze diensten te lezen.


Website van SE officieel gelanceerd!
Dinsdag 16 maart 2010

Vanaf vandaag kunt u overzichtelijk onze diensten bekijken op de website. Houdt u de website in de gaten want deze wordt regelmatig geupdate. Overigens komen er ook regelmatig aanbiedingen die soms alleen via de website geldig zijn. U kunt onze website toevoegen aan uw favorieten door op de ster te klikken. Toevoegen aan uw favorieten