Steun | Training | Advies | Ramnares | BAC-Offerte

Hoe wij te werk gaan:

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om iedereen de training te laten bijwonen in bijvoorbeeld 1 of 2 dagdelen. Dit bespaart kosten, omdat de trainingskosten per persoon dan omlaag gaan. Ook kunt u ervoor kiezen om enkele werknemers of uzelf intensiever te laten trainen of te laten coachen bij het uitvoeren van een nieuwe functie. Uiteraard volgt u dan een iets ander programma en kan beter op de stof worden ingegaan.

In deze trainingen wordt de basis gegeven om bepaalde vaardigheden verder te kunnen ontwikkelen op zwakke punten en sterke punten aan te houden. Wij hebben het motto: if it ain't broke, don't try to fix it. Als de vaardigheden van de persoon een positieve invloed hebben, houdt deze dan aan. Deze vaardigheden hebben namelijk ook een gunstig invloed op de rest van het team. Daarnaast versterken we de zwakkere vaardigheden.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan de hand van het contactformulier.

 

Trainingen

Wij hebben een vast programma voor de trainingen, maar kunnen deze eventueel ook voor u aanpassen, naar uw wensen. Maatwerk dus. Wij laten de keuze aan u, maar adviseren u er graag over. Klikt u op een van de onderstaande links, om meer te lezen over de traingen die wij geven.

Beschikbare trainingen:

 

Sky Promotions

Ontwerp logo, huisstijl, website etc.

Heeft u behoefte aan een standaardsjabloon voor uw documenten? Wij kunnen u een aantal sjablonen aanbieden, zodat het enige wat u hoeft te doen is deze in te vullen en te printen. Uiteraard gebeurt dit in de huisstijl waarbij uw logo en eventueel uw bedrijfsgegevens hierin verwerkt worden. Wij zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf of vestiging.

U krijgt korting als u een bestaande klant bent van STAR!