Grafisch | Webdesign | Fotografie | Video | Radio en TV | Prijsoverzicht

De layout van de website wordt naar uw wensen, huisstijl en logo vormgegeven. Tussentijds ontvangt u concepten en wordt u op de hoogte gehouden van het proces. Vervolgens plaatsen wij de tekst die u erop wenst te hebben. Wij kunnen ook voor u de tekst schrijven als u dat liever wilt..

Vorm Website

De meeste websites bieden een standaard aantal van 5 tot 10 pagina's. Hierbij is inbegrepen het contactformulier en sitemap, waarmee klanten via de website een mail naar uw bedrijf kunnen sturen en makkelijk een overzicht hebben van alle pagina's op uw site. Indien gewenst kunnen wij ook andere scripts inbouwen zoals een zoekmachine, gastenboek, galerij of forum. Komt u gerust met suggesties.

Voordelen:
- Vaak alles wat een informatiesite nodig heeft
- Simpel maar elegante ontwerpen
- Gebruiksvriendelijk voor bezoekers

Domeinnaam, Webhost en onderhoud

Wij zorgen ervoor dat u een betrouwbare webhost en domeinnaam krijgt. U ontvangt altijd alle gegevens van ons zodat als u nadat onze diensten voltooid zijn u eventueel ook altijd zelf of via een ander bedrijf verder kan. U kunt ervoor kiezen dat wij regelmatig de website voor u updaten. Wij maken dan afspraken met u over hoe vaak u de website geüpdate wilt hebben en wat de kosten zullen zijn.

Voordelen:
- Geen tientallen webhosts hoeven te vergelijken
- Geen technische kennis vereist
- Voordelige updates; u betaalt alleen voor de tijd van updaten

CMS (Content Management System)

Afhankelijk van wat voor functionaliteit u allemaal wenst wordt een offerte gemaakt op maat. Als u een interactieve site wilt kunt u kiezen voor een zogenaamde CMS-website. Dat is een systeem dat wij installeren op uw website en dat wij vervolgens aanpassen naar uw lay-outwensen. Met dit systeem onderhoudt u zelf gemakkelijk uw eigen website zonder kennis nodig te hebben van coderen. Als u met Word kunt werken dan kunt u ook uw eigen artikelen en nieuwsberichten plaatsen. U heeft daar ook geen speciale software voor nodig, alles doet u gewoon rechtstreeks via het internet. U ontvangt een handleiding hiervoor, maar kunt ook een korte training van ons krijgen.

Voordelen:
- Zelf alles onderhouden en updaten
- Geen extra kosten
- Makkelijk modules toevoegen zoals een forum, gallerij etc.
- Handig voor grotere bedrijven of stichtingen

Combineren website, huisstijl en andere diensten

U kunt ervoor kiezen om naast uw website ook meteen uw logo, visitekaartjes, huisstijl van o.a. briefpapier en enveloppen te laten ontwerpen. U krijgt hierbij korting als u dit alles in 1 pakket aanschaft. Als u toch van plan bent om dit alles te doen dan is het een stuk voordeliger. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de diensten afzonderlijk aan te schaffen.

Voordelen:
-
U komt voordeliger uit als u meer diensten koopt
- Alles is in 1 stijl
- Professionelere look en dus ook betrouwbaarder
- U heeft alles in 1 keer geregeld

Emarketing

U wilt natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers trekken. Wij kennen daar de juiste wegen voor. Voor een pakketprijs zorgen wij ervoor dat uw bezoekers snel in aantallen zal stijgen en dat u makkelijk te vinden bent in de zoekmachines, waaronder Google.

Voordelen:
- Verhoog uw aantal unieke bezoekers en uw omzet
- Bekendheid gaat in een korte tijd snel omhoog
- Bekendheid is vaak geassocieerd met betrouwbaarheid


In het prijsoverzicht kunt u de verschillende pakketten bekijken. Mocht u nog andere wensen hebben dan zijn deze altijd bespreekbaar. Voor dit en meer informatie kunt u ten alle tijden een email sturen via het contactformulier of u kunt ons bellen tijdens kantooruren.